Møllerens Solsikkebrød

Møllerens Solsikkebrød

Møllerens Solsikkebrød består av nøye utvalgte ingredienser. Tørket surdeig for luftighet. Mørk malt av spiret, tørket bygg. Nyt et hjemmebakt brød med masse smak!

I en hektisk hverdag kan det føles komplisert og tidkrevende å bake selv. Med gode råvarer samlet i én og samme pose, blir det både enklere og hyggeligere å bake brød fra bunnen av. Brødmiksene fra Møllerens gjør veien kort til duften og smaken av hjemmebakte brød og rundstykker!

Fremgangsmåte

1

Tøm posens innhold i bakebollen. Tilsett 1 pk gjær og ca. 6 dl lunkent vann (32-36 °C). Elt deigen ca. 5-10 min i kjøkkenmaskin eller 10 min for hånd til deigen er smidig og elastisk

2

Du kan forheve deigen under plast i 30 min, men dette er ikke avgjørende for et godt bakeresultat. Del deigen i 2 eller 20 biter alt etter om du vil lage brød eller rundstykker. Brødene formes og legges i 2 smurte brødformer på ca. 1,5L.  Rundstykkene trilles runde og settes på en bakeplate med bakepapir. La deigen heve lunt og tildekket i ca. 60 min, eller til dobbel størrelse

Tips: ønsker du frø eller havregryn på toppen av baksten, rull først i vann og deretter i ønsket frø

Du trenger ikke brødform for å bake brød. Se hvordan forme et brød her: https://www.mollerens.no/aktuelt/bakemikser-inspirasjon-og-tips/slik-former-du-et-brod/

3

Stek ved 200 °C midt i ovnen i 30-40 min for brød og 20-25 min for rundstykker (avhengig av ovn). 

Ingredienser

Allergener uthevet

hvetemel, sammalt rug, sammalt hvete, solsikkekjerner (12%), hvetekli, salt, tørket surdeig av rug, maltpulver av bygg, rapsolje, melbehandlingsmiddel (askorbinsyre, alfa amylase)

Kan inneholde spor av Sesamfrø

Oppbevaring

Tørt. Godt adskilt fra varer med sterk lukt.

Grovt

Grovt

Grovhet: 60 %

Nøkkelhullsmerket

Nøkkelhull

Et sunnere alternativ

Oppskrifter med Møllerens Solsikkebrød

Fast hyllevare hos:


kiwi
spar
rema
meny
bunnpris
oda

Spør betjeningen om du ikke finner produktet hos:


joker