Møllerens Sjokoladekake
Bestselgeren Møllerens Sjokoladekake har blitt enda bedre. Fortsatt uten tilsatt egg og melk. Fortsatt nok kake til et helt fotballag. Prøv den!
Vi spurte dere hvordan vi kunne gjøre sjokoladekaken vår enda bedre. Nå er resultatet klart! Vi har fylt sjokoladekaken med enda mer saftighet, mer av den fyldige sjokoladesmaken og fått frem enda luftigere konsistens. En nydelig kake med en smak som alle kan like.
Og du, vi har også gjort tilberedningen og oppskriftstipsene enda tydeligere. Lag kaken uten egg og melk, eller med smør og egg – valget er ditt.
Fremgangsmåte:
1
Sett ovnen på 180 °C
2
Tøm kakeblandingen i en bolle og tilsett 4 dl vann, 250 g smør og 2 egg. Rør/visp godt sammen. Fordel røren jevnt i en godt smurt eller bakepapirkledd langpanne
3
Stek kaken midt i ovnen i 30-40 min avhengig av ovn
Bestillingsdetaljer
Varenummer (EPD): 5442645
Minste bestillingsvolum: 6 x 1 kg
Ingredienser
Allergener uthevet
Sukker, hvetemel, maisstivelse, kakao, hevemiddel (E450, E500, E341), vaniljesukker (melis, potetstivelse, vaniljearoma), salt, fortykningsmiddel (xantangummi)
Kan inneholde spor av Egg, Melk
Næringsinnhold pr. 100 g
Hold pekeren over for å lese mer

UTZ Sertifisert
Produkttips!
Lag gjerne kaken uten egg og melk. Tilsett 5 dl vann og erstatt smøret med 2 dl matolje
Produkttips!
For enda bedre smak og konsistens tilsett 1-2 ekstra egg og bytt ut vannet med melk
Produkttips!
Sjokoladeglasur? Bland 300 g melis, 1 ss kakao og litt vann og rør til passe tykkelse