Slik lager du verdens beste fastelavnsboller

Sett din egen vri på fastelavnskosen.

Har du lyst til å prøve noe nytt på fastelavnsbollene? Med oppskriften til Møllerens verdens beste* boller er det enkelt å variere slik at du finner noe som passer enhver smak.

 

Møllerens egen baker, Kim Misje Kirchert, har følgende inspirasjonstips:

  1. Prøv helmelk eller fløte i deigen istedenfor vann: Det gjør bollene enda blankere.

 

  1. Margarin går fint, men vil du ha ekstra god smak, bruk smør i deigen.

 

  1. Prøv forskjellige farger og glasur på toppen av bollene for å skape ditt eget uttrykk.

 

  1. Bland krem med andre fyll for å sette farge og ny smak på fastelavnskosen. Prøv gjerne å blande inn enten syltetøy, pulverkaffe eller knuste Oreo-kjeks i kremen. Veldig godt og veldig enkelt!

 

  1. Bruk din egen kreativitet. Med Møllerens verdens beste* boller er mulighetene mange!

 

 Lag din egen vri på fastalavnsbollen eller prøv en av disse oppskriftene: