Fastelavnsbolle - Fem triks for å unngå krem i barten

Ingenting gir mer kos og hygge enn en god fastlavnsbolle med mye krem. Med disse tipsene er skjegg og bart ingen hindring for å bli med på fastelavnsfeiringen

 

  1. Bruk bestikk
    Ved å skjære opp bollen i små biter og spise den med gaffel, får du mye bedre kontroll på både bolle og krem. Like godt – og veldig enkelt

 

  1. Løft opp barten med fingrene
    Bruk en eller to fingre til å løfte opp barten mens du spiser. Ja, det ser kanskje litt rart ut, men du sitter igjen med ren bart!

 

  1. Voks barten – og bruk servietten ofte
    Ved å vokse barten jevnlig reduserer du sjansen for at matrester setter seg fast

     
  2. Styrk barten til side
    Har du ikke vokset den, kan du drikke litt vann rett før du spiser og stryke barten til sidene. Det hjelper til med å holde den unna maten 

     
  3. Bruk servietten ofte
    Tørk deg med serviett og papir etter hvert som du spiser
     

 

Eller du kan bare la det stå til og prøve en av disse deilige oppskriftene som det er verdt å grise til barten for: