Bruk dine tørre pølsebrød

Ikke kast pølsebrød som har blitt litt tørr etter å ha lagt i skuffen noen dager. Har du pølsebrød liggende som du ikke fikk brukt til pølsefesten har vi noen tips til alternativ bruk av disse

Hvitløksbrød:

Del pølsebrødet i to og pensle de halve brødene med rikelig med olivenolje, dryss hakket hvitløk over og stek brødene midt i ovnen ved 200 °C i 5-6 min eller til de er gylne og sprø.  Hakk opp tomater i små biter og fordel over brødene før servering

Bacon Dog:

Fyll pølsebrødene med ønsket type ost, som f.eks. brie eller manchego. Surr 2 skiver med bacon rundt hele pølsebrødet. Stek midt i ovnen ved 200 °C i 10-12 min eller til baconskivene er gyllen og sprø

Pestobrød:

Del pølsebrødene i to og smør på et rikelig lag med pesto på hver del. Stek midt i ovnen ved 200 °C i 5-6 min eller til de er gylne og sprø

Taco sub:

Del pølsebrødet i to og legg et lag med tacofyll på hver del. Ha rikelig med revet ost over og sett i ovnen ved 200 °C i 5-6 min eller til osten er smeltet

Vaffelwich:

Ha en skive skinke og ost inni pølsebrødet og legg brødet i et varmt vaffeljern.  Stek til brødene er gylne og osten er smeltet

 

Pølsebrød med fyll stekes i ovnen ved 200 °C