Slik lager du verdens beste fastelavnsboller
Har du lyst til å prøve noe nytt på fastelavnsbollene? Vi viser deg hvordan du kan sette din egen vri på fastelavnskosen
Med oppskriften til Møllerens verdens beste* boller er det enkelt å variere slik at du finner noe som passer enhver smak. Vår baker har også noen ekstra tips som du kan prøve om du vil:
- Prøv helmelk eller fløte i deigen istedenfor vann: Det gjør bollene enda blankere.
- Margarin går fint, men vil du ha ekstra god smak, bruk smør i deigen.
- Prøv forskjellige farger og glasur på toppen av bollene for å skape ditt eget uttrykk.
- Bland krem med andre fyll for å sette farge og ny smak på fastelavnskosen. Prøv gjerne å blande inn enten syltetøy, pulverkaffe eller knuste Oreo-kjeks i kremen. Veldig godt og veldig enkelt!
- Bruk din egen kreativitet. Med Møllerens verdens beste* boller er mulighetene mange!
Lag din egen vri på fastalavnsbollen eller prøv en av disse oppskriftene: